Bu yeniden değerlendirme diyebileceğimiz bir tarif yapmış olduğum mısır ekmeğimden kalan bir parça vardı onu rondodan geçirip içine birkaç kaşık yoğurt ilavesiyle yoğurarak ortaya çıkan bir sunum :) Maydanoz tadına tad katıyor.
Malzemeler
2 su bardağı rondodan geçirilmiş mısır ekmeği
2-3 yemek kaşığı yoğurt katısı
galete unu
Üzeri için
1-2 dal maydanoz
yoğurt
Yapılışı
* Mısır ekmeği rondodan geçirilir ve yoğurt ilavesi ile hamur olarak yoğurulur..
* Ceviz büyüklüğünde toplar yapılır ve galete ununa bulanır ben kızartmadım dileyen kızartabilir..
* Servis tabağına dizilir üzerine yoğurt dökülür.. (maydanoz veya acılı pul biberli sos gezdirilierek) servis yapılır..
* Afiyet Şifa olsun..
No comments:
Post a Comment